Over ons

Gezellige, vermakelijke en leuke kerstsite voor de hele familie. Alles over Kerst is Nederlands gezelligste kerstsite. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de gezelligste tijd van het jaar. Zoek je ideeën voor kerstcadeaus, de beste kerstliedjes of recepten voor de kerstlunch, dan vind je die - en nog veel meer - hier.

Kerstrecepten

Heb je inspiratie nodig voor het kerstdiner? We geven je een paar goede tips voor lekkere recepten die je thuis kunt uitprinten en kunt maken. Van kerstdiner tot kerstkoekjes.

Kerstverhalen

Waar komt de Nederlandse kerst vandaan? Waar komt de Kerstman vandaan? Hoe vieren Nederlanders kerst? Zomaar een paar vragen waar je het antwoord op vindt door ons kerstverhaal te lezen.

Kerstknipsels

Kerstmuziek op de radio en de geur van versgebakken kerstkransjes. In combinatie met schaar, papier, vilt, karton en alle andere dingen die nodig zijn om kerstknipsels te maken, vormt dat de basis voor een heel gezellige decemberdag voor het hele gezin.

Kerstspel Hieronder staan spellen die je met kerst kunt spelen.  Auteur: Maarten Stevens Onbeperkt aantal rollen. De kerstca... Lees verder Kersttradities Kerst is een hoogtijd met veel gezelligheid, eten, cadeaus en een overdaad aan kersttradities. De kersttradities zoals we die vandaag kennen, hebben al in de 16e eeuw hun... Lees verder Kerstversiering Kerstversiering was er al op de oude kerstmarkten die in de 17e eeuw in Duitsland werden gehouden. In die tijd waren het vooral ingrediënten rond het kerstdiner die... Lees verder Kerstdiner tips Bij het kerstfeest hoort ook een echt kerstdiner. Vaak is het lastig om te bedenken wat je wilt maken voor het kerstdiner en om je daar wat bij te helpen h... Lees verder