Kerstmarkten in Nederland

Kerstmarkten zijn altijd een bron van gezelligheid zo rond de kerstdagen. Mooi verlichte kerstkraampjes met allerlei cadeautjes en hebbedingetjes voor kerst. Natuurlijk kun je ook nog je laatste inkopen doen voor het kerstdiner of voor het versierenvan de kerstboom. Hieronder zie je een overzicht van kerstmarkten die er in Nederland zijn.

Kerstmarkt Wezup

In het Drentse Wezup, een schilderachtig dorpje tussen Emmen en Westerbork, is elk jaar een unieke kerstmarkt langs vele oude boerderijen en schuren.

Kerstmarkt Harlingen

Weer bruisen langs het idyllische Harlinger grachtje, de Zoutsloot, met zijn prachtig gerestaureerde huizen. Eerder werd deze sfeervolle unieke markt door landelijke magazines en dagbladen als 1 van de mooiste kerstmarkt van Nederland getipt!

Kerstmarkt Buren

De kern van Buren zal weer een sfeervolle kerstfair worden georganiseerd. Net als voorgaande jaren concentreert de kerstfair zich rondom de Sint Lambertuskerk en op het Jodenkerkplein.

Kerstmarkt Rolde

De Kerstmarkt voor de Goede doelen. Natuurlijk zal er op de zaterdag ook weer een kerstconcert gehouden worden in de Jacobuskerk in Rolde.

Kerstmarkt Dordrecht

Weer volop genieten van de unieke kerstsfeer in het historische hart van Dordrecht.

Kerstversiering Kerstversiering was er al op de oude kerstmarkten die in de 17e eeuw in Duitsland werden gehouden. In die tijd waren het vooral ingrediënten rond het kerstdiner die... Lees verder Kerstdiner tips Bij het kerstfeest hoort ook een echt kerstdiner. Vaak is het lastig om te bedenken wat je wilt maken voor het kerstdiner en om je daar wat bij te helpen h... Lees verder Kerstspel Hieronder staan spellen die je met kerst kunt spelen.  Auteur: Maarten Stevens Onbeperkt aantal rollen. De kerstca... Lees verder Kerstboom Tegenwoordig kun je je een Nederlandse kerst zonder kerstboomkunst nauwelijks voorstellen. Gelukkig kun je in het h... Lees verder